Vēlamies informēt, ka Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sākot ar šā gada 11.maiju uzsāka projektu pieņemšanu ES struktūrfondu atbalsta programmā „Atbalsts ieguldījumiem mikro, maziem un vidējiem komersantiem īpaši atbalstāmajās teritorijās”, un tā turpināsies līdz pat 2009.gada 31.decembrim.

Šajā konkursā atbalstāmas sekojošas aktivitātes:
  • ieguldījumiem pamatlīdzekļos - iekārtu iegādei, ēku būvniecībai un rekonstrukcijai, kas saistīta ar jaunas saimnieciskās darbības uzsākšanu vai esošas saimnieciskās darbības paplašināšanu, produkcijas dažādošanu ar jauniem produktiem vai ražošanas procesa būtisku maiņu
  • nemateriālajiem ieguldījumiem - licenču un patentu iegādei, ja tas saistīts ar jaunas saimnieciskās darbības uzsākšanu vai esošas saimnieciskās darbības paplašināšanu, produkcijas dažādošanu ar jauniem produktiem vai ražošanas procesa būtisku maiņu.


  • Atbalsta intensitāte: 55 % !!

    Atbalsta saņēmēji: mikro, mazie un vidējie komersanti.

    Maksimālais iegūstamais atbalsta apjoms: 150 000 LVL

    Pirmo reizi finansējuma saņēmējs varēs saņemt arī avansa maksājumu , kas nepārsniedz 35 % no kopējā atbalsta apmēra.

    Mēs piedāvājam sagatavot kvalitatīvu projekta pieteikumu un ar to saistīto dokumentāciju, kā arī sniedzam konsultācijas visā projekta ieviešanas laikā un nodrošinām gala atskaites sagatavošanu.
    Sazinieties ar mums, un mēs sniegsim Jums noderīgu informāciju arī par citiem projektu konkursiem, kuri iespējams ir piemēroti tieši Jūsu idejām.
    Būsiet laipni gaidīti mūsu birojā uz bezmaksas konsultāciju, lai kopīgi izvērtētu Jūsu iespējas piesaistīt ES fondu līdzekļus.

    13 08 2009




    Ja vēlaties saņemt jaunumus no “EIROTILTS”, ierakstiet savu E-pasta adresi šeit!




    Mūsu birojs Rīgā:
    Kr. Valdemāra ielā 57/59, 3.stāvā




    Telefons: 67898129
    Fakss: 67898130
    Mob: 27044662
    E-pasts: eirotilts@eirotilts.lv

    Rekvizīti